Blond peruk + fés är temat för kvä

0-3cb9dd2600434b605345d85c16f922fa.png

Kolla varifrån!

Blond peruk + fés är temat för kvällen/natten. Haha


Mys med närmaste vännerna på kräft

2d4f2ee4d20c1410e7005c6ba9ea75c8.png

Kolla varifrån!

Mys med närmaste vännerna på kräftskiva :)


Clip of the day!

Asså man bara måste ju ÄLSKA den här reklamen! Den är såååååååå bra. Kolla extra in killen i blå skjorta, han gör min dag VARJE gång den kommer på tv....:)



Måste bara poängtera att JAG åtminstonde (och flera av mina vänner) skulle bli precis lika hysteriskt glada över en ÖL-garderob som för kläderna ;)

Ny klocka.

Jaaaa...glömde ju att säga! Beställde nyss denna VRÅLHETA klocka idag från www.cocoo.se
Ser fram emot att den kommer. De är otroligt snabba på att leverera grejerna så förhoppningsvis har jag den innan helgen :))))

                                   

Och sen blev det även detta underbart söta armband.....shoppingmonstret har vaknat!!!!!!

Mycket just nu.

För er få som tappert läser denna blogg får jag be om ursäkt för den rent ut sagt usla uppdateringen men jag har helt enkelt ingen lust och ja det är mycket just nu. Killen har flyttat hit (vilket är underbart), vi är just nu mitt uppe i ramadan vilket är en historia i sig, haha, och dessutom är jag mitt emellan studier/jobb. Vissa skulle kanske kalla det fritidsforskare, jag kallar det arbetslös. Jag har ju min timanställning på rehabenheten men det är inte direkt många tider nu när sommaren är förbi, ska iaf. jobba på lördag. Dessutom blire kräftskiva på lördag med mina vänner och alla andra som bor på den gården....första gången för mig och det ska bli trevligt :)


Lönen kommer imorgon (eller är man riktigt deperat så kommer den klockan 00:00 inatt, höhö), så jag har bokat in klipptid imorgon klockan 13 (vivåga såklart, bästa stället), fick äntligen tummen ur röva när jag läste min lönespec som kom i brevlådan för en stund sen. Ska toppa håret och är lite inne på att klippa till min lugg igen också, saknar den lite även om den fuckar upp min panna som fullkomligt invaderas av små otrevliga finnar när håret hela tiden ligger på, men vad gör man inte för att se hot ut? Hahahahaha
Ska i samband med frisörbesöket köpa klänningen jag hittade på H&M igår så jag kan ha den nästa helg och kanske försöka hitta nåt najs att ha på mig på kräftskivan på lördag.

Anyways....det va allt för idag!!





Ramadan-mat :)

Nattligt samtal.

Tänkte uppdatera lite. Har precis varit ute en sväng med käraste vännen elin och utfört våran favoritsyssla som amatör-polis-patrull (internskämt! egentligen har vi helt enkelt åkt lite bil och snackat skit). Men vi skojar ofta om att vi skulle passa bra som detektiver...vem vet en dag kanske vi startar en egen firma? Men HUR skulle det bli med våra figurer då när det lär bli en del bilåkande och stillasittande? Hahahahaha

Imorgon kommer BaBy hem :D Äntligen!! Som jag saknat honom, fast han inte ens varit borta i en vecka (4 dagar närmare bestämt).
Resten av veckan händer det förmodligen stora grejer men det är inget jag kan tala om nu *räcka ut tungan*


Nu är det sängen som gäller för att invänta "Cold case" som förhoppningsvis snart börjar här på 5:an och sen försöka sova, ska upp tidigt imorgon. Har en del grejer att göra men om jag känner både mig och elin bra så kommer hon att tvinga mig att underhålla henne medans hon tvättar mellan 12-17. Och det gör jag mer än gärna om det inte va så att jag har ett ganska späckat schema imorgon.

Puss, kram, klapp och godnatt Sverige!!

Toyon läs!

Jag ber om ursäkt att jag inte hört av mig om klagomålet, det har helt enkelt varit väldigt mycket annat dom senaste dagarna, jag tror du vet vad det kan vara.
Hur som helst kan jag tala om för dig att mannen nummer 1 i huset (ja du vet kärringen utan något liv), han spelade faktiskt HÖG musik när jag kom hem igårkväll/natt. Vardan detta? Var han full tro??!! :D

Dagens låt #2

Ååååååååh.....KÄRLEK på hög nivå!! Min Joey <3
Förstå att jag rös när den här låten var eller??!!



Dålig uppdatering.

Det har varit lite crazy dom sista dagarna och faktum är att jag rentav faktiskt har tröttnat på hela blogg-grejen.
Hade ju fest i lördags vilket var riktigt najs och fick igår klagomål angående detta....det hade varit mycket högljutt och folk i huset hade tydligen haft lite svårt att sova. Jag var bara trevlig tillbaka till hon som kom upp och sa att jag ska tänka på det till nästa gång! Men att sen hennes pappa (eller vad det nu är) trakasserar oss andra boende i huset och för ett minst sagt LIV när han dricker och hotar boende att han ska ta deras barn det gör tydligen ingenting, hahahahahaha.



Imorgon kommer baby hem från Stockholm igen. Gött det me :)

Jag är uttråkad gott folk. Vill att något KUL ska hända. Har inte gjort något vettigt idag förutom att städa lägenheten, rensat i garderoben och lagat mat till mig och Jonathan + elin när dom kom på besök efter jonathans skola :) Det blev hemmagjorda köttbullar med färskpotatis och sallad. Riktigt gott och 1.000 gånger bättre än alla Mamma Scan's köttbullar i världen så det så.
Nu dricker jag kaffe i soffan i min ensamhet igen. Hade Baby vart hemma hade jag ju åtminstonde kunnat ha tråkigt tillsammans med nån.

Nä om man skulle ta och röja upp i köket efter måltiden.....så hörs vi senare gott folk. Bye!!


Dagens låt





Jag och baby stod INTE så här nära på konserten utan denna hittade jag på youtube igår. Önskar att vi hade stått så här nära men huvudsaken är väl att man va där över huvud taget. Och som sagt har jag snällaste pojkvännen i denna värld som åkte med mig fast han inte alls gillar sån här musik och knappt vet vilka Europe är :) Puuuuuuss på dig!

Fest...som vanligt, höhö

-6df9cf8b8cdc9fa63ff3abd663895cf.png

Kolla varifrån!

Fest...som vanligt, höhö


Gratiskonsert. Ser inte ett skit m

51511ea1c9140c724420b4376547ca60.png

Kolla varifrån!

Gratiskonsert. Ser inte ett skit med andra ord, haha :)


Strax i Gbg :)

1261f1a4674d46db1f4091f30f91a5e2.png

Kolla varifrån!

Strax i Gbg :)


Dagens Youtube.

Otroligt omoget men jag bara måste. Min kompis Elin garvade ihjäl sig åt detta igår och rekomenderade denna för mig. Nu delar jag med mig av det till er:



Nu funkade inte exakt den videon jag ville....men det här är typ samma :) Enjoy!

Störande!

Hade precis skrivit en långt inlägg och sen försvinner allt. Hur störande är inte det på en skala??!!


Anyhow.....Allt flyter på bra här hemma. Har haft en hemma dag idag för att vädret har varit absolut katastrof. Regnat, åskat och blixtrat som satan! Till och med jag va rädd som oftast faktiskt tycker det är mysigt!

Imorgon ska jag och baby till göteborg och kolla på Europe :))))

Lördag blir det avskedsmiddag med familjen för min syster-yster flyttar till Stockholm på söndag för att börja skolan på måndag. Kommer sakna dig även om vi inte ses så ofta och jag hoppas ALLT kommer att gå bra för dig :)  <3
  Sen på lördag kväll blir det lite fest!!



Nu ska jag ner i tvättstugan igen med Ali. See ya!!!!

Det går segt med bloggandet nu men

0e7eeeb2629fa0733efb55d5d2b34246.png

Kolla varifrån!

Det går segt med bloggandet nu men jag hade iaf finbesök idag av elin, hennes kusin, toyon och bambam som börjat skolan. Kan inte fatta att han redan är så stor!


Inte mö.

Har inte så mkt att uppdatera. Myser mest med Baby nu när han äntligen är här igen :))

Baby!

Nu sitter baby på tåget till borås. Jag jobbar i 2 timmar till sen blir det raka spåret till stationen för att hämta honom.....iiiiih :)))) <3

Lunch

Jobbar med Bästa Nina....nu dax för lunch till vårdtagarna, fisk för er som vill veta.

Viskan

Det lutar åt att det blir ett besök till Viskan imorgon efter jobbet med en av mina favorittjejer :))))
Ska ta några öl och snacka igen oss lite, har inte setts på ett tag nu. Ska bli mys-pys!

Mysigaste stället att sitta på om nån av någon förmodan skulle ha vägarna förbi Borås... Http://www.cafeviskan.se


Spindel karma?

Efter att det varit fint väder nu i några dagar (är sommaren äntligen tillbaka?) så ser jag nu att det har regnat eller regnar...jag undrar om det kan vara för att jag dränkte en spindel i tvättstugan i eftermiddags? Kan det vara så att det man blev itutad när man var liten, att om man dödar en spindel blir det regn, verkligen faktiskt stämmer??

Norbit

                                            

Sitter och kollar på "Norbit". Väcker en del gamla minnen....................................

Fido!

Nu har jag tvättat klart....och ja, allt blev faktiskt torrt *tjoho*

Nu ska jag bara glo klart på datorn, sen dammsuga, duscha. Sen ska jag ner till affären och handla lite. Blev akut sugen på cola eller glass eller nåt. Ja det är väl det sista jag behöver men ja det är gott :D


Hörs senare. Puss å kram

Mmmmat! Ser ut som en spya men det

78a0cc900e463af6217595967930b910.png

Kolla varifrån!

Mmmmat! Ser ut som en spya men det är makaroner och stekt kyckling. Mmm :)


Dagens låt


Böh.

Ja. Då har jag vart nere i tvätten.....ska ner igen om en liten stund och hänga då 30-tvätten är klar. Jag har funderat lite och kommit fram till att 4 timmar är alldeles för lite för att hinna tvätta OCH torka. Då är jag ändå i stort sett ensam (ja det blir ju mer när baby är här). Tänk en hel familj med kanske 2 barn. Då räcker inte 4 timmar till att tvätta alla kräkfläckar m.m om man så ens tvättar 1ggn/vecka. Eller?
 Jag tror hur som helst att jag hinner torka klart mitt idag. Det var värre i min förra lägenhet. Orkar inte ens gå in på det men det var milt sagt KATASTROF!! Jag var förbannad varje vecka, haha. Och då var det t.o.m längre tvätt tid men i ett torkrum utan varmluft (snåla jäkla hyresvärd!!) så förstår vem som helst att det blir inte torrt. Minns en gång när jag tvättade eftermiddag (17-21), när strömmen gick av 21:30 var massor av mina kläder fortfarande PISSblöta så smart perra tog snabbt och bokade morgondagens första tvätt tid och tänkte att till då ska det väl ändå vara torrt. Men neeeeeej. Uuuuuuuu vad jag är glad att jag sluppit undan från den hyresvärden. Även om jag saknar själva lägenheten Otroligt mycket *snyfft* Men så antar jag att det är för alla med första lägenheten?



Så då till gårdagen. Eller egentligen började det redan i onsdagskväll/natt när jag va i telefon med Baby. Började må riktigt illa och hade skitont i min mage och rygg. Min läkare sa ju att det va ett begynnande ryggskott/diskbråck/kotkompression. Men utan att låta som en besserwisser och utan några ambitioner att bli läkare så tycker jag mer att det låter som njursten......hm...har jag fel?
 Hur som helst så lugnade baby ner mig och efter ett tag så hade smärtan avtagit lite och jag kunde somna. Mådde illa hela natten och vaknade flera gånger. När klockan ringde 06:00 igår kände jag att allt inte riktigt var som det skulle. Jag va helt svag och mådde VÄLDIGT illa...klarade inte ens av att borsta mina tänder. Visserligen skulle jag bara jobba 3 timmar extra men jag kände att jag inte ens skulle palla det så jag ringde helt enkelt till jobbet och sjukanmälde mig.
Förberedde med spyhink och en massa dricka vid sängen och glodde på tv tills jag somnade. Var riktigt risig hela dagen men inget hände (trodde att jag kanske blivit smittad av maginfluensan på jobbet).
 Och jag som skulle åkt med syrran, elin och frejis till Varberg och glassat i solen och sen gått ut igår......blev inget av det :((((

Men idag mår jag hur som helst mycket bättre och tvättar och ska strax rasta fido (dammsuga alltså), diska, laga mat, byta sängkläder och försöka få lite allmän ordning på oordningen här i lägenheten tills på söndag. Jag jobbar hela helgen och PÅ SÖNDAG KVÄLL KOMMER BABY TILL BORÅS :))))))   <3
Iiiiiiih kan inte hålla mig.....kan inte vänta :D
Ska bli så skönt med honom här igen. Då kommer ordningen vara återställd, allt vara på sin plats. Ro!


Nu måste jag ner i tvätten igen och sen göra iordning lite kyckling till mig. Hungrig nu efter svältdieten igår, haha, ne men asså man är ju inte direkt sugen på mat när man ligger sjuk eller hur?


Puss, kram, klapp så länge :)

Tvättstugan

Ska bara ner i tvättstugan och hänga tvätt + sätta på 2 nya maskiner sen kommer uppdatering om de senaste dagarna.....puss å kram så länge!!

Sjukvården av idag..!

Ja just nu är jag bara så jäkla trött. Trött rent fysiskt men mest psykiskt. Det är så sjukt mycket just nu och jag är expert på att stressa upp mig HELT i önödan, eller i alla fall för mycket.
Mitt upp i ALLT som faktiskt är just nu med jobb för tillfället, har inte träffat baby på skitlänge känns det som och det är Jobbigt!! Och hur det kommer bli till hösten med jobb/skola, baby ska åka hem i någon månad snart för att hälsa på sin familj och massa ska göras innan det.....blä, detta räcker för mig liksom. Nä, då får jag reda på via en vän att min planerade renovering av lägenhet som jag blivit lovad i SEPTEMBER kanske inte kommer att bli av pga att de på Ab Bostäder är så inkompetenta att det står att jag ska göra det själv. Ja, jag sa det i början men ändrade mig sen vilket jag klart och tydligt sa till dom. Bevisligen har dom inte uppfattat detta. I västa fall blir det inget förrän oktober/november men jag ska ringa dom imorgon igen för att diskutera vidare.

Bläääääää!

Dessutom säger min magkänsla att jag faktiskt blivit FELdiagnostiserad på Vårdcentralen i fredags. Men som ni alla vet så är det ALLTID ditt fel om du är överviktig. Du får ingen hjälp Någonsin för Något om du väger för mycket för det är det ENBART det som är felet. Exakt så sa ju inte läkaren till mig (som för övrigt va tjock själv!!!!!!!) men jag fick ingen remiss eller något vidare av henne för mitt påstådda diskbråck. Det enda hon sa var att börja träna, gå ner i vikt, använd ryggsäck och byt arbete, börja äta mycket alvedon mot smärtorna (-"zone-creme och liknande hjälper inte") annars kommer du bli riktigt sjuk i din rygg.
Jag är ÖVERTYGAD om att hande jag varit normalviktig hade jag i alla fall fått en remiss till massör eller kiropraktor som kan hjälpa mig mer än en allmänläkare som är superstressad. Nej det ÄR så. Jag är inte bitter eller arg jag bara vet att det är så!! Sen säger hon till mig: "ja för du är ju lite överviktig". Wow! TACK för att du upplyser mig detta, det hade jag ingen aaaaaaaaaning om *spela dum blondin*. Vad fan tror hon? Att jag lyckats missa att jag är fet eller vaddå? Tror hon att det inte är något jag Konstant tänker på, hela tiden??!!
 Hur som helst så misstänker jag att det är något med njursten eller liknande för när jag läser på nätet så stämmer symptomen in mer på njursten är diskbråck. Men vad vet jag? Läkaren har ju sagt sitt och då får man snällt skaka tass och gå där ifrån och säga till sig själv att de är läkare, de vet nog bättre än du vad som är fel, trotsa din magkänsla och gör nåt åt det som han/hon sagt.
  Konstigt då att jag vet fleeeera fall där läkare har gett fel diagnos eller vifftat bort en orolig patient med att det är vanlig huvudvärk/magsmärtor...gå hem och ät alvedon. En av de sitter idag i rullstol och den andra är död! Så får det bara inte gå till. Man ska inte behöva komma tillbaka till vårdcentral/annat ställe flera gånger innan man blir tagen på allvar. Det är inte rätt!! Och man ska inte behöva dö bara för att ens magvärk inte verkar illa nog för ens egna läkare.....jesus!!



Nä nu ska bitterfittan gå och lägga sig. Kanske borde slå Baby en pling och säga godnatt så inte han väcker mig när han slutat jobbet.....ja det låter som en bra idé.

Godnatt svenska folket!!!!!!

Nu ska...

....jag sova. Hahahahaha. GOOOOOODNATT IGEN!

Dagens bild/foto/whatever

Så sant, så sant!!



Upp & ner totalt!

Ja. jag veeet jag har varit dålig på att uppdatera MEN som vanligt har jag ( i mitt eget tycke alltså) godkända skäl till varför.
Va på Liseberg hela lördagen och jag tyckte själv att jag uppdaterade duktigt, jag menar jag måste ju faktiskt hinna njuta av besöket där också, höhö.
Och eftersom man inte längre är 16 så var pernuski ganska trött på söndagen vilket resulterade i att jag i stort sett hela dagen bara låg som en grönsak i soffan och glodde på tv, inte mycket att uppdatera där liksom.

Efter det så har jag jobbat kvällen igår måndag och hela dagen idag. Det har spridit sig ett elakt maginfluensa-virus på jobbet. Varenda en av våra vårdtagare ligger till sängs och även en del i personalen. Inte nog med det. det är inget "vanligt" magvirus utan ett alldeles speciellt som överlever på ytor i upp till 10 dagar (för er som inte är insatta i sjukvård är det vääääldigt lång tid). PEPPAR PEPPAR HAR JAG KLARAT MIG...SO FAR!!!!!!!!!
 Uff, vissa gånger förstår jag inte varför jag gjort det karriärsval jag har gjort. Jag är fullständigt LIVRÄDD för att bli magsjuk.
Nu kunde det tydligen ha undvikits att komma till våran enhet men det är inget jag varken kan eller vill gå in på här.
Hur som helst.....det är det värsta jag någonsin varit med om. ALLA är sjuka!!

              <----- magvirus! hahaha


Sen är det lite annat i mitt privatliv som är enna upp och ner just nu. Men men man kan inte ha det roligt och lätt jämt (men när dååååå?!)


Idag när jag kom hem från jobbet var jag riktigt duktig. Jag är mäkta stolt ska ni veta!
Jag bokade tvätt tid tills fredag för-och eftermiddag.
Diskade.
Rensade inför renovering.
Rensade mera/slängde/la in.
Lagade mat.
Drack kaffe.
Försökte fixa med Baby's dator men det gick sådär vill jag säga, jag är inte direkt teknikens under, höhö.


Nu är jag och youtub:ar igen. Denna gången MOULIN ROUGE.
Jag kan inte nog understryka hur UNDERBAR denna film är!!
Alla ni som inte sett den - NI MÅÅÅÅÅÅÅSTE!! Och ha då ett öppet sinne till hela rullen. Den är något speciell, eller väldigt speciell men jag har bokstavligt talat Älskat den sen första minuten när jag såg den för första gången 2002. Och nu ljuger jag nog inte om jag säger att jag sett den säkert 25-30 gånger (eller är det lite på 7år kanske? haha). Anyways, I love love love love this movie!!!!!!!!!! Och jag är Övertygad om att ni kommer känna detsamma efteråt. Den är Rolig, Romantisk, Dramatisk, Poetisk, Musikalisk såklart, Dansant, Spännande, med en massa gråt och skratt för dig.

Lite rolig fakta kan vara att regissören (Baz Lurhman) inriktade denna film på musik, en annan som jag TROR heter "Strictly ballroom" inriktar sig på dans som kanske titeln talar om? Och slutligen Romeo och Julia (ja den med Leo 'gorgeous' Dicaprio) där det är inriktat på språket.
Så...nu vet ni det. Glöm inte att man lär sig något nytt varje dag ;)



Dagens Låt För Er Som Inte själva Kan Räkna Ut Det ;)


Nä, hörrni gott folk nu ska jag ta och dra mig mot sängen. Jobb imorgon igen.

Godnatt godnatt!

Bottom's up!!

26e7a4e2b49263647b3c3d8621d28ac8.png

Kolla varifrån!

Bottom's up!!


Hittade gamla foton, en mkt liten

6073206a044a7099b1f04b36b02c5bbb.png

Kolla varifrån!

Hittade gamla foton, en mkt liten pernuski, haha!


Elin och Anna mår lite kasst efter

0bdb702f7620911ceaf5ae9848ad1e13.png

Kolla varifrån!

Elin och Anna mår lite kasst efter Uppsvinget, haha, helt chockade. Nu köar vi till balder igen!


Guitarr hero i spelarkaden. Jag ko

27560f1bf4b9476525164fbc930ebca7.png

Kolla varifrån!

Guitarr hero i spelarkaden. Jag kom sist! Haha


Titta vad jag vann innan :d. Har o

318e74a569da8bd00ac0d25dbbf4a24b.png

Kolla varifrån!

Titta vad jag vann innan :d. Har ont i halsen efter Balder, wio! Dom andra åker spinrock, jag är rädd om mitt liv och tittar endast på, haha.


Sitter på en bänk och väntar när d

0-282a38331aad0d00153dd1fd278392ce.png

Kolla varifrån!

Sitter på en bänk och väntar när de andra åker parishjulet, fi fan!


Köar till Lisebergsbanan. Vädret ä

7c64136ed883584c24e6c4b95e5be9b6.png

Kolla varifrån!

Köar till Lisebergsbanan. Vädret är gött och vårt humör på topp. Långa köer men fan va kul det ska bli. Tjoho!


Dagens låt

Den här är speciellt tillägnad till elin och micka för att jag vet hur mycket ni INTE gillar mina dagens låt. Och sen en extra dedikation till elin för det här är våran film :)))))

Klippet är för övrigt min favoritscen jag pratade om i inlägget före....

Puss på er alla och njut av låten!!


Liseberg.

Kvällen igår va trevlig. Först så kollade vi faktiskt på Mamma mia.....ja jag gillade den men vem fan är det som är hennes pappa????? Nån??
 Sen så satte vi på alla tiders jäkla rulle - MOULIN ROUGE!!
Och givetvis va pernilla så trött att jag somnade ifårn slutet. Men jag hann i alla fall med min favoritsen ("Roxanne", tangodans m.m) innan jag hade dejt med John Blund, haha :)


Nu måste jag tagga...ska göra mig iordning för snart går bilen mot Göteborg och Liseberg!!!!

RSS 2.0