Framme.

Är nu uppe på berget hos Elin och hennes far. Hon hjälper sin pappa med något så jag passar på att sno hennes dator för att uppdatera kort.

Det som står på schemat resten av kvällen är att glo film - Moulin roooouuuuge :)))) och sen sova tidigt (är hur trött som helst) Och sen sova tidigt inatt.

Imorgon bär det då alltså iväg till Liseberg!!!!!!

Uppdatera under dagen imorgon från mobilen och på söndag kommer en lite längre uppdatering om mitt läkarbesök jag va på idag som var ganska lärorikt, smärtsamt och pinsamt förutsägbart (!!) Så för er som orkar vänta så hörs vi alltså då.

Ha en underbar helg...det ska jag ha. Puss å kram på er alla där ute!

Är snart på g till Elin för sova-ö

720b944bcb23856c9c29a3efaf58c015.png

Kolla varifrån!

Är snart på g till Elin för sova-över-kväll med favvofilmen #1. Imorgon bär det av till favvoplats #1 Liseberg. Puss å kram


Softish

Sitter och hänger hos elin idag efter jobbet. Åkte förbi en sväng i stan och köpte lite nya underkläder som var MER än välbehövligt må jag säga!!!!
 Har varit här sen ungefär 14:00 och Elin är minst sagt på topp idag, nervös eller helt uppåttjackad av kaffe, vet inte riktigt vad som hänt med henne idag, hahahaha. Medans jag själv försöker ta det så lungt som möjligt, jag är ju liksom lite trött efter jobbet, haha (5 timmar).


Nu ska vi tydligen kolla på Lars Winnerbäcks film........tippar på att elin inte kommer klara hela filmen. Hon har myror i benen idag!!


Återkommer ikväll. Puss å kram på er små gurkor!!!!

Höjdpunkten

Idag har det varit minsta möjliga aktivitet. Min lediga dag efter helgen då jag unnar mig att soooova så länge jag bara orkar, flera omgångar dessutom. Borde kanske ha städat upp lite, diskat och lagt in mina nytvättade kläder, packat upp både min och babys väska från Öland men nej, jag tar det imorgon (som med allt annat, haha).
 Höjdpunkten på dagen måste varit då jag släpade mig ner till affären för att handla det mest nödvändiga eftersom min lön äntligen kom idag :))))) Räkningarna är också betalda vilket känns väldigt skönt.


Nu ska jag försöka lägga mig i tid inatt. Ska bara säga godnatt till baby som ringer när som helst.

Godnatt gott folk. Vi hörs imorgon!! Puss & kram

Dagens låt

Party party eller vaddå?



Jobb...

...sitter på jobbet nurå, dricker lite kaffe och väntar på att Nina ska byta av mig så jag får gå hem på min rast till 16:00.

Helgen har förflytit på bra och gått väldigt fort. Imorgon är jag leeeeeedig hela dagen, undra vad man ska hitta på då? S O V A :D



Återkommer senare i eftermiddag eller ikväll. Puss å kram

Desperat!

Ja hur jävla despo får man bli? Sitter här en lördags kväll klockan 23:16 och kollar på "101 dalmatiner 2".......herregud!! Min fråga dock är hur i helsike tv4 kan sända en barnfilm så här sent, vare sig det är lördag eller inte?????



Egentligen borde man varit ute och svirat uppklädd, sminkad och så där lagom rowdy men neeeeej. Barnfilm är kvällens höjdpunkt. Haha. Min ursäkt, måste faktiskt poängteras, är att jag jobbat 12-21:15 och börjar kl.07 imorgon...så jag antar att det är godkänt?!




Pratade precis med baby i telefon. Uuuuuf. Saknar honom. Men det är väl knappast nån nyhet för er som faktiskt läser min blogg??
Men snart kommer han :))))))))))
                                                                    



Tänkte fortsätta glo på avslutningen av filmen här och sen nana lite, ska ju snart upp. Trött jag kommer vara imorgon för jag lär inte somna i tid som vanligt hehe.






För er som inte vet, och för er som bryr er har jag en gång i tiden arbetat på detta praktfulla fartyg (här dockat över dagen i underbart charmiga Kusadasi, Turkiet).
Skeppet har tyvärr åkt sitt sista varv runt jordens alla hav och är numera ett hotell i Dubai tror jag.

                                      



Godnatt på er puddingar. Nu börjar "Ghost" på tv4, den vill jag se :))
 Höprs imorgon om ni vill, kan och orkar! Puss, kram och klapp.

Dagens låt

dagens låt...."Halo", IGEN. Jag vet jag hade den för ett tag sedan but I love this song so much! Och den betyder väldigt mycket för mig.
Hittade dock en version med 2 tjejer jag följt på youtube ett tag. Jag tycker de är riktigt duktiga!! Om den här versionen sen är bättre än Beyoncé är upp till dig att avgöra...


*klia huvvet*

Ja, det kliar för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva idag.
Hänger på youtube och just nu ere Brandy - "Long distance". Som ni kanske fattar så saknar jag en viss person just nu. Varför är det alltid så att kvällar och nätter är mer jobbiga än dagarna? Jag tycker det är så i alla fall...usch!
Och jag tycker så synd om den stackaren bara jobbar och sliter. Pratade med honom precis och han va så trött att han nästan somnade ifrån samtalet men va tvungen att gå ner och jobba igen. Min lilla plutt! Haha.


Nä asså skit i det här nu, jag har inget vettigt att tillföra i skrift idag. Jag går och lägger mig! GOOOOONATT.

Dagens låt

God damnit asså!! Det här är såååå grymt! Får ståpäls när de dansar på sergels torg :)))))
 Och det är fler stora städer som apar efter nu. Bounce rockar så mycket! Blir så glad :D



Shopaholics! Look over here!!

Har hittat en ny sida (eller för mig i alla fall) på internet med rabatterade priser på Smink, Parfymer och Hudvård.

                                                                       www.strawberrynet.com




Vad jag tycker så finns verkligen alla märken där, och jag tycker det är billigt och väl värt ett besök/klick!


Och den här ligger HÖGST på min Vill-Ha-Lista of things:

                                                      

Ä L S K A R den....och nu är den slut *snyfft*



Dagens låt



(Vill poängtera att jag förstår inte ALLS vad låten handlar om. Jag råkar bara älska Turkiet och låten är fin och turkiska språket är vackert!!)




Vet att uppdateringen är dålig ibland med gott folk jag har ett liv! Hahaha

Har jobbat på dagen och sen hängt hos mor och far min hela eftermiddagen. Käkat mat, druckit kaffe, sovit, kollat på tv, druckit lite öl och tjötat......kärlek!

Pratar nu med en gammal vän på msn. Det va längesen och ibland verkligen saknar jag att ha kontakt men det är för mycket som har hänt och för mycket som har förändrats osv osv så nu går det inte längre.
 Dom som vet säger att allt händer av en mening och så är det nog. Och där fick jag mitt svar. Tack. Hahahaha :)



Nu ska jag prata med min BaBy....kolla liiiiite på tv och sen sova. Börjar sent imorgon så det är gött. Jobbar dessutom med en stencool brud som heter Nina :) Hon är så gullig och vi har alltid så kul. Verkligen KUL att gå till jobbet, haha, fattar ni eller?!

Dagens pucko-pokal :)

Hahaha....kul med folk som skickar kommentarer på min blogg som hänvisar till deras sida men som sen är anonyma. Hm. Är det jag som är korkad eller personen som är anonym? Ja, jag vet inte. Fortsätt dock att kommentera, det är alltid trevligt.

Nu ligger jag på soffan hemma hos elin och glor på en gammal svensk kriminalserie jag glömt namnet på. Den är inspelad på Gotland i alla fall så det är alltid kul att se och känna igen sig och drömma sig tillbaka :))))


Godnatt på er sötnosar! Imorgon blir det frukost på stan med Elin, Türkcissi och türkbebis Elias....sötaste turken i hela världen!!

Filmtime hos Elin. Lantchips är de

671711dde0a1f02f825ac2c24c8cfd88.png

Filmtime hos Elin. Lantchips är det godaste! :)


Röj hos Elin

Jag har nu, denna trista söndagsdag, på Elins begäran tagit mig upp på berget hem till henne med frukost. Det stora som ska göras idag, eller nu, är att jag ska sitta på Elins soffa och hålla henne sällskap då hon packar upp sin resväska från Tunisien och senare även stockholm. Ja hon har varit hemma i si så där nästan en månad men väskan står kvar ändå och skriker på henne. Lat!!!! Nej jag vet, jag är likadan. Och vi brukar få göra så här, annars får hon aldrig tummen ur så att säga.
Snart kommer Toyon också så det blir häng deffinitivt idag! Sweet. Och jag börjar sent imorgon dessutom. Eller vad sägs om 14:30????

Dagens låt

Har inte mycket att tillägga om dagen. Har ÖST ner REGN hela dagen så jag har hållt mig inne och legat på soffan och läst. Det va så längesen jag läste och insåg hur mycket jag faktiskt har saknat det. Blir allt för mycket dumburk och dator.

Nej tjingeling nu blir det sängen.

Här är iaf min "dagens låt":


Nu kör vi :)

-9cbefd7ee880f917082a47a66c0c60a.png

Nu kör vi :)


Vad fan hände?! Mat på G och turki

1b50866fe86bbdd479a9de827ef2f42e.png

Vad fan hände?! Mat på G och turkisk musik i högtalarna. Våran vän Ali är här också, det va längesen! :)


Här är den. Türkiye Daima Kalbimde

15ee906ff681f786122c70b29d32115f.png

Här är den. Türkiye Daima Kalbimde!!!!


Syns inte bra men den Türkiska fla

-441b44189c9574b82cc78f33f960cfd.png

Syns inte bra men den Türkiska flaggan hissas som traditionen visar! Pojkvän lär inte bli glad, haha.


Jag är så dum! I alla år har jag T

0-1002cff552b636f30e8993c19d68380d.png

Jag är så dum! I alla år har jag TRYCKT ut isen ur påsarna men så här ska de ju tas ut. Haha. Blondie!! Lyssnar just nu på Carola för övrigt :)


Tjötar lite skit med elin. Måste u

5001462cbe8847091b5a52823eca8dcf.png

Tjötar lite skit med elin. Måste uppdatera allt som hänt när hon va iväg :). Puss på er!


Usch!

Asså heeelt ärligt? Har kollat runt en del bloggar nu här på blogg.se
vissa helt underbara och söta, intressanta, coola och allt det där. MEN sen finns det en del rötägg rent ut sagt. Nämner inga bloggnamn men bara för att ni är blonda med långt hår, solariehud och allt det där ytliga så är ni inte bättre än andra......bara så ni vet! Och ni kan inte bete er hur som helst bara för det. Men What goes around, comes around bitches! Hahahahahahaha

Och hur kommer det sig att bara för att någon är blond och snygg så ligger dom i topp på alla blogglistor. Utan något större innehåll i sina inlägg, och med dålig uppdatering. Hm, ah jag vet inte.

Men tro inte att jag sitter här och surar nu...jag bara undrar, det är allt. :)


I'm out....see ya! Puss puss

D-day.

Min lediga dag. Hm. Vad har man åstakommit idag då? YOK!! Ingenting! Haha. Sov till typ 14:30 vilket ju va klart riktigt skönt men man får väl lite ångest.
Hade ett sånt dära samtal med baby igår som jag älskar. Flera timmar av diskussioner om livet, oss, religion, musik ja ni fattar grejen eller hur? Blir inte så ofta nu längre eftersom vi jobbar på olika tider, jag i Borås och han i Borgholm. Men snart.....snart bor han här och vi kommer att vara med varandra 24/7 och jag längtar, Längtar, LÄNGTAR!!!!! Aldrig mer distansförhållande, iaf inte i början av ett förhållande. Uuuuf.



Idag hade jag egentligen en massa saker att fixa nu när jag är ledig men det får vila tills imorgon pga min lilla sovmorgon. Så det som återstår på schemat idag är att Elin kommer tillbaka till Borås ikväll och då ska vi ner till stan på "Torsdagskväll", Tomas Di Leva ikväll. Han kan man ju bara inte missa alltså, vilken störtskön snubbe, hahaha :)

Så gott folk det var allt för mig för denna gången. Ha det bäst sötisar!!

Bra eller anus?


Så det blev faktiskt...

....ett litet köp. Borde egentligen inte sätta igång min maniska shopaholic sida MEN när jag nyligen fyllde 25 år så fick jag en klocka av min mamma och pappa. Men vid tillfället så hittade jag ingen jag verkligen ville ha men det gjorde jag nu på www.cocoo.se :) 295:- skitbilligt ju. Jag är skitnöjd och glad!

Här är den:



Cocoo.se

  



Så jäkla nice smycken. Billigt och fraktfritt!!!! Väl värt ett besök så klicka er dit NU :)))

Hjälp mig!

Letar febrilt efter tips, råd eller rentav bloggar som kan ge min inspiration till mitt sovrum. Tanken är att det ska vara i stil med Tusen och en natt. Tapeten kommer att vara ljusbeige eller ljusgrå, minns inte vad det var jag beställde hehe.

Så är det någon som vet eller har lust att tipsa mig så snälla hör av er :))))

Csn

Nu jävlar är jag förbannad på RIKTIGT på det där jävla stället!!!!!!! Varför infekterar ni mitt liv?!

Nu har jag fått brev Igen att jag inte betalat min skuld. Den skulle varit inne senast juni ut. Nu har jag fått ett brev IGEN att jag har på mig till juli ut att betala min "skuld" annars kommer jag få betala min hela skuld (som jag faktiskt ÄR skyldig alltså) på en gång.

Alltså what?! Ni är inte kloka.....någonstans!! Min rektor ringde till Csn i maj för att säga åt dom att "skulden" var felaktig vilket killen antecknade och lovade att skriva av den. So what's the fuckin problem???!!!

Så det första jag får göra imorgon på min lediga dag är att ringa denna inkompetenta myndighet eller vad jag nu ska kalla dom.

Ni är inte bra. Ni får oss studenter att känna oss STRAFFADE för att vi väljer att utbilda oss. Hotar om återbetalning till höger och vänster, medans om ni själva gör fel får man aldrig en ursäkt! Hur kommer det sig att jag som Student får mindre (eller låna) varje månad än vad någon som går på socialbidrag får varje månad. Det är inte rätt.
Sen att man knappt får jobba något utan att få straffbetalning + sänkt bidrag är heeeeeelt sjukt. Så länge jag sköter mina studier med minst G så ska jag fanimej få jobba så mycket jag känner att jag klarar av utan att ni lägger er i detta. För ca. 7.000:-/mån är INTE värdigt!!!
Att hela tiden behöva oroa sig för sin ekonomi går ut över studierna, att hela tiden gå runt och tänka på "klarar jag mig denna månaden ut.....vad ska jag göra, jag har inga pengar?" osv. CSN borde veta att dålig kost, som nudlar och makaroner (typisk klyscha, ni vet vad jag menar) också går ut över studierna, lika mycket som för mycket arbete vid sidan av, om inte mer faktiskt!
 Att man sen knappt kan sommarjobba för att man ska behöva oroa sig för att komma över maxbeloppet för vad de godkänner är heeeeeelt sjukt. Har ni hört talas om Arbetslivserfarenhet??? När ska man skaffa sig den?? Och hur är det möjligt att jag på ca 7000:-/månaden både ska klara mig månaden ut + lägga undan för att klara hyra m.m under sommaren då det är lov?


Nu tänker jag inte lägga ner mer energi på de ikväll. Dax för Harper's Island :))))))

Vad tycks om att ha det här på en

5c41eb3ca9c72ea0886bb40a75d8cf85.png

Vad tycks om att ha det här på en vägg i hallen? Skulle det göra sig bra gott folk?


Uttråkad pga arbetsbrist, slutar o

24b6842031cf5eef4c1d94408c66293e.png

Uttråkad pga arbetsbrist, slutar om 1h 30min. Dricker en kopp kaffe och kvällsdrömmer om att vara i Borgholm med B a b y!


Styra upp!

Asså helt ärligt. Give me a break! Insåg just när jag hängde lite på facebook hur ofta folk använder frasen:
"Vi måste styra upp något snart"....vaddå styra upp?? Jag insåg därmed också hur mycket jag faktiskt avskyr den frasen. Hahahaha. Snacka om Allerrrrrrrrgisk! Kliar över hela min kropp! Eksem! Klåda! RLS i benen! Galla i min mun! Haha, ja ni fattar.
Och en grej till. Folk som har allvarliga stavningsproblem på sina bloggar....det är JOBBIGT att läsa! Använd något stavningsprogram eller nåt. Vårda svenska språket och använd inte en massa slang snääääääälla!!



Baby festar till det ikväll så jag går och lägger min nu. Tjingeling!!

BTW: Grattis till Viktoria idag också! Eller ah, liiite försent men, ah! Grrrrattis i efterskott dåra :)

Så glad :)

Mina besökare har ökat markant :)))) SKa inte tala om hur få det fortfarande dock är men en ökning är trots allt en ökning :))))))))

Nu ska jag bara fixa en go design på stället också så blir allt så bra.

Måste kolla på resten av Harper's Island nu......jalla. :)

Gotta love Britney...

...det gör jag faktiskt och hade verkligen velat se hennes konsert ikväll MEN vilken TUUUUR att hon denna turné valt att sjunga playback. Jesus!!



Lagar mat till tanterna på jobbet

-9c343ef60055f8a55807afb598df8d6.png

Lagar mat till tanterna på jobbet :)


Jag måste hej...

...jag måste hej, jag måste hejda mig!!!!!    Tänka på min ekonomi.....vem vet hur det ser ut till hösten??


Vill fortfarande väldigt gärna ha den men jag avlider inte utan den. Räkningar måste betalas, mat inhandlas, kanske en tur/retur-biljett till Borgholm och annat får gå i första hand. Jag känner mig tråkig, icke-spontan!! Men jag har gjort såhär förr och det har allt som oftast slutat i katastrof! Så nej, jag får väl köpa den sen när "Vuxna-tråk-Pernilla" gjort sitt först, MOHAHAHA!!



Kass bild men här är den i alla fa

145d31ced5e1fb050de27b3372ceba31.png

Kass bild men här är den i alla fall. Kärlek.


Vill ha vill ha vill ha

Åmade mig över denna väskan för några månader sen i Göteborg och höll i den länge och tvekade och funderade och suktade!! Min kära mor och syster tyckte det va alldeleeeees för dyrt för en sån inte utmärkande väska så jag la ner köpet, blev helt plötsligt sjukt ekonomisk och vandrade med tunga steg ut från affären.
 Har sedan dess inte lyckats sluta och tänka på denna underbart vråååålsnygga väska. Går sedan in på deras hemsida - ja Friis & company och ser att dom har utförsäljning......och på den väskan. Insåg direkt hur stark min kärlek fortfarande är och nu är jag sååå nära att köpa den. Handlar man över 500 så får man dessutom fri frakt, jag menar bara det är ju värt köpet, ekonomi ekonomi hahaha.
Det kliar i mina fingrar, tro mig gott folk!! Hur ska jag göra?? Min kille stryper mig om han visste detta...hahaha.

Nä jag ska allt fundera en stund till. Tills jag bestämt mig kan ni ju beundra bilden på väskan............mäh!! Bilden funkar inte. Får ta en bild med mobilen och mms:a in :)

Sötaste!!

...

Allsång!

Har varit igång hela dagen sen 06:30 idag. Jobbade till 12, sen hem till mor och far för lite fika. Dom kom hem från Gotland igår så det va kul att träffas igen efter en heeeeeel vecka utan dom haha.
Sen åkte vi iväg vid 15 på lite ärenden under eftermiddagen.

Kom hem vid 18 och har sen slötittat på tv i väntan på Allsång från Liseberg då min stora idol (ah inte idol kanske men vilken mysgubbe!!) Lasse Berghagen är med.
 Ska dessutom Svulla Ben&Jerrys - Chocolate fudge brownie (aaaah gott)!! Tycker jag är värd det efter helgens alla förbannade missöden, dramatik och fruktansvärda miss hela helgen var (OBS! Förutom att jag träffade älsklingen) Blääääääää. Känner mig så ledsen, förbannad, sviken, påhoppad och hela den skiten!! Fy. Som att inte all den skiten var nog så var det dessutom våran 5-månaders dag i lördags som jag hade sett fram emot att fira lite då vi inte alltid kan vara med varandra på våra månadsdagar men nej. Det blev det ju inget av pga det som hände under helgen.
  Men vi tar nya tag tills nästa månad som ändå blir en milsstolpe då det är hela 6 månader, och sen kanske en annan liten grej händer då också, vi får se, jag håller er uppdaterade :).
 Men Shit vad tiden går fort....5 månader i lördags! Samtidigt som det känns som att han alltid funnits i mitt liv. Och jag hoppas han alltid kommer att vara i mtt liv. Åh jag älskar honom verkligen!! Nån som känner igen sig?


Nu ska jag se på Lasse. Jag skriver sen igen!

Dagens låt




För alla er som har distansförhållande så vet ni att denna låten är så sann!!

Idag är det en sån där riktig "saknaaaaaaar baby-dag", då det gör fysiskt ont att han inte är här med mig. Vill bara gråta, skrika något fult ut från balkongen, slå nån, slå mig själv....ja jag vet inte. Frustration kallas det nog. Usch vad jag hatar det här!!

zzZZZzzzZZz...

Ska bara slötitta lite på tv medans mitt hår torkar. det är det värsta jag vet att sova med blött hår....när man vaknar står håret åt alla håll och kudden min är pissblöt.
 Tillbaka till slaveriet imorgon bitti igen, haha, neeeej då jag är glad att jag har jobb tro mig!!



Saknar min älskling jättemycket nu!! :'(

Universitet

Vill bara börja med att gratta min kära vän Elin som i fredags fick ett glädjande besked att hon kommit in till hösten på Uppsala universitet :)))) Glad för hennes skull såklart men det blir tomt här. Men hon kommer åtminstonde befinna sig i landet! Höhö. Igen - kolla hennes blogg http://www.elineverywhere.blogg.se


Så..då var man hemma från Borgholm ytterligare en gång. Tiden går alltid alldeles för fort när jag är där. Nu blev helgen inte riiiiktigt som jag hade planerat och trott (inget jag vill gå in på närmare här dock) men hur som helst var det U N D E R B A A A A A A A A A A R T att träffa Ali igen. Min älskling. Som jag saknat honom!! Jag ahr säkert sagt det innan men jag HAR verkligen den snällaste killen in this wooorld! Han gör verkligen allt för mig och han är bäst helt enkelt!! Stllet han jobbar va jättefint, han har verkligen gjort ett bra jobb må jag säga. Resten av personalen va också helt underbara, roliga och mucho trevliga :)
 Har ni vägarna förbi Öland och Borgholm - Kapellet!! Restaurang från 17-22, sen nattclub till 01.


Tänkte ta mig en dusch nu. Återkomer senare. Adíos!!


Hemma i borran igen. Lite skönt me

5c41eb3ca9c72ea0886bb40a75d8cf85.png

Hemma i borran igen. Lite skönt men mest tomt!


Tåget går strax från Kalmar. See y

0-3fac6f4f75fce19d0aa66978be5d3723.png

Tåget går strax från Kalmar. See you soon!


maaaaat!!

48dd258695a4e3516f20283cb2cdd50e.png

maaaaat!!


Vi har ÄNTLIGEN!! hittat Rådhuser

4041230088e83bd805484a4ab0e8b57a.png

Vi har ÄNTLIGEN!! hittat Rådhuser #2. This is the place TO BEEEEE - Kapellet Borgholm!!!!


Hanni emma på babys Kapellet

0-747a56dc763996a36959d4fa4d03dfde.png

Hanni emma på babys Kapellet


Ska bara göra en fläta sen bär det

3d8d81870cf78e0b58f6b71cbbabb4e1.png

Ska bara göra en fläta sen bär det av till baby och Kapellet!!


Det blåser på ön minsann

0-7e697eb13716f145ef74ee36a5a9aebe.png

Det blåser på ön minsann


Nu är vi på öland! Borgholm och ba

4c1f02889407a8aef9d1253239bf4bfb.png

Nu är vi på öland! Borgholm och baby nästa :)


Livet genom en bilruta...ganska go

426bdb514b0af487c7a2018a52367e07.png

Livet genom en bilruta...ganska gott just nu!


Nu går bilen :d kolla in vrålåket!

57e44d453e0cae5245078d7572197190.png

Nu går bilen :d kolla in vrålåket!!


Hej och hå!

Snart bär det av...om några timmar bara!!

Har kollat klart på tv:n och fixat alla mina 20 naglar så nu är det faktist bara sängen som återstår. Ska bli skönt att sträcka ut på den gamla kroppen. Höhö.

Kommer mms-blogga en del från ön annars hörs vi på söndag eller måndag igen.

Ha en gooo helg...det ska jag ha :)




Pantburkar

...för er som är intresserade så har jag nu duschat. Hänger på facebook tills tv:n börjar.


Kom precis att tänka på igår. Jag va med becca och elin i affären för att panta burkar och elin (jag också faktisk men inte denna gången) skämdes ögonen ur sig för att vi skulle panta inte mindre än 2 stora papperskassar med burkar. Min syster tyckte hon var barnslig för att man gör ju det faktiskt för miljön.
Så alla ni där ute......det är Inte lodis att panta, det är miljövänligt!! Haha

Elin är i Stockholm nu. Lite avis är jag allt, det är ju så trevligt dära......men Jag ska till Öland imorgon, inte helt fel alls det heller :))

Färdigpackad!

Nu är allt mer eller nerpackat, kläder för imorgon är framlagt och nu börjar jag bli seeeeeg......och ändå återstår dusch och fixa naglarna, blä.
23:40 ska jag vara klar för då börjar Harper's Island damnit!!!!!

Packningen går framåt...

36ed2edf59d46170eb051c8cc847d0d3.png

Packningen går framåt...


Dagens låt


Unga mammor

Aaaaah, jag BORDE verkligen sätta igång och packa nu. Jag blev så mätt och trött efter maten (varför blir man trött av mat egentligen?) och sen fastnade jag på youtube och här sitter jag fortfarande.
Om 55 minuter börjar Unga mammor (eller kanske Unga mödrar) på 5:an och jag är helt såld på den serien även om jag blir retad för det (det är jag och micka mot alla andra, haha). Jag älskar det iaf, den är intressant!! Så det så!!


Så jag tänkte faktiskt fixa mina naglar och så, sen kolla på serien SEN ska jag packa. Men tur är att när jag väl sätter igång med något går allt fort och jag är organiserad till 1000, mitt problem är snarare att, just det -> Komma igång!!
 Mina föräldrar kallade mig alltid Alfons Åberg när jag va liten, men sanningen är att även vid 25 års ålder kan jag konstatera att jag är fortfarande väldigt mycket Alfons :p


På tal om mamma och pappa så är dom nu på Gotland (visby)...denna underbara ö!!
Både jag och syrran var/är mucho avundsjuka!! Ön visar verkligen Sverige från bästa sidan, det är helt otroligt vackert. Eller vad sägs om denna solnedgång och utsikt vi hade när jag + familj var där 2007??




Alltså heeeeelt underbart!!!!!
 Vi hade det bäst den veckan.....och vi festade en hel del jag och becca.....oförglömligt och något jag håller nära till hjärtat resten av mitt liv. Vi har alltid så kul vi 4 när vi är iväg :))))))



Nu börjar min mage göra ont här....som den ALLTID gör när jag är uppspelt/nervös för något!
 Glömmer aldrig när jag och en dåvarande vän 2006 skulle åka till Istanbul och överraska Elin som då bodde där. Hon visste inte att jag skulle komma också (snacka om ÅRETS JÄVLA BOMB ELIN ELLER HUR??!! Who's the boooomb?). Och hur som helst så var jag så uppspelt över detta hemlighetsmakeri att jag i 4-5 dagar innan avresa låg i "fejkad" magsjuka, haha det låter säkert helt sjukt i era öron??.....jag va ju givetvis inte magsjuk men min mage klarar inte sånna stora grejer, haha. När jag va lite spydde jag alltid varje födelesedag, nyårsafton och stora högtider för som 5-6 åring är ju detta stoooora grejer. Spänningen och det exalterade släppte i slutet av kvällen och då kom spyan som ett brev på posten - ALLTID! Höhöhöhö



Nääääää nu måste jag dra!! Bloggar sen igen! Puss

Kaffepaus

Har under förmiddagen/eftermiddagen städat upp lite i min lägenhet och diskat som det känns som att man gör JÄMT!!
Elin kikade förbi en snabbis efter hon varit i stan med vänner.

Nu har jag en lite kaffe paus och kollar på "Family guy", snart kommer emma hit med alkohol hon införskaffat för helgen och jag ska bjuda på middag, som tack för att jag slapp åka iväg och möta henne på bolaget :) Köttbullar och potatis med brunsås står på menyn idag.

Sen kommer jag spendera resten av kvällen med att packa, duscha och fixa, ska göra mina naglar dessutom och en massa annat småplock lär det väl bli.



Ska bli sååååå kul att komma iväg imorgon. Dels för att jag känner att jag behöver en liten minisemester i allt jobbande här nu i sommar (jag är inte van att jobba heltid längre jueee), sen ska det bli sjukt kul att vara med emma någon annanstans än Borås, det ska bli minst sagt interesant och se hur vi kommer att ta oss till Borgholm - 2 blåsta och rätt korkade tjejer hahahaha.
Och sen ska jag ju som jag sagt innan träffa Aliiiiiii :)))))) För er som inte vet är det extremt ansträngande och rent ut sagt jobbigt att ha distansförhållande. Det funkar ett tag men förr eller senare börjar man bråka om SMÅÅÅÅ saker, blir svartsjuk och glömmer nästan av sina känslor för varandra känns det som. HAr haft det lite jobbigt sista tiden vi 2 men nu känns allt mycket bättre och min mage pirrar som bara den när jag tänker att jag ska få se honom imorgon :)

Nu kokar potatisen för fullt så jag måste steka köttbullar, göra sås och duka fram. Emma kommer alldeles strax!

Skriver senare idag igen. Pöss å kräm!!

Packlista för Roadtrip imorgon. Nu

03618088882d0270c22405c6a10e184d.png

Packlista för Roadtrip imorgon. Nu sätter jag igång och bockar av...


Kollar på Michael Jackson och vänt

0-542291b33761f865e357261d39b1d7f1.png

Kollar på Michael Jackson och väntar på Harpers island, min nya favvoserie :)


Tråkmåns?!

Ja, Elin jag håller med dig, jag har blivit tråkig. Men jag jobbar så mycket och det här med blogg va lite nyhetens behag eller vad det nu heter......men jag ska bättra mig helt klart. Sen kan det aldrig bli lika roligt och ingående framförallt som när jag mailar dig på alla dina utlandsvistelser, vilket är förståeligt hoppas jag, höhö.



Hur som helst sitter jag nu7 på jobbet....1 h 20 m MUCK!!
 Ska dela mediciner strax för det va min tur idag. Tjolahopp!!


Imorgon jobbar jag till 15.30...sen blir det en träff på sjukhuset med syrran och elin.

Torsdag också jobb till 15.30, bolaget med emma efter det....sen hem och packa, städa, färga håret, fixa naglar m.m och helst få in en tvätt-tid där emellan för på fredag morgon bär det av till ÖLAND och min BAAAAAAABYYYYY!!!! *iiiih* Kan knappt förstå satt det är verklighet!! Det är sååå längesen vi sågs nu. Ska bli skönt med hans armar runt  mig igen. Som jag saknat honom.


Nu ere dax för lite jobb igen. Jag återkommer något senare. Köss på er lovers!!

dagens låt!

japp...


Såhär har man förfest, haha!

0-506c7805d87c41439a9166d6f5c8e3c6.png

Såhär har man förfest, haha!


Dagens låt(ar)






Kunde inte välja en idag, denna premiär dag för "dagens låt"  :)

Enjoy!!

Smart brud




Vad lär sig barn i skolan idag egentligen?
 Jag skäms verkligen ögonen ur mig å hennes vägnar...

Bästa reklamen..



Är du också superstar i duschen?!

Mmm :)

0-2e01019dba114cc3010689b9098028bd.png

Mmm :)


Hobbilabob ;)

Det är så sjukt varmt. Helt klibbigt. Utlandsvärme. Men jag klagar inte, nej nej, det är bara så jäkla vamt!!

Idag är min lediga dag denna veckan. Har passat på att städa upp min förfallna lägenhet....diskat rent ett berg av smutsiga tallrikar och glas, dammsugit upp mina kära vänner dammtussarna, baljat kaffe och svabbat mina golv med toarent. Haha. Mitt ajax-mojjs tog slut i flyttstädet i maj och sen har det helt enkelt inte blivit av att jag köpt nytt. Nu var det diverse fläckar på golvena så jag va verkligen TVUNGEN att svabba, och jag lovar det var välbehövligt. Och angående toarent......jag tror faktiskt helt ärligt att det är samma skit i alla städa-rent-produkter, bara olika namn så folk ska köpa. Det blev iaf rent och det doftar av gröna äpplen i hela min lägenhet nu.
Jag är nöjd.
Mår alltid så bra när man har varit duktig och svettandes städat lägenheten.
Sen jobbar jag dessutom hela helgen och hela nästa vecka så idag var enda dagen att städa liksom!

Ska nog ner en sväng till stan ikväll med hanni och kolla på Alcazar! Verkar som att alla jag känner sen ska till Grand och festa hela natten....hm...vill jag också men jobbar imorgon :(( Fast helt ärligt är jag såååå spyfärdig på "Utelivet" i Borås....blä. Alltid samma skit och samma folk och samma desperata tjejer och killar som varje utgång tror att Ikväll så Kommer jag träffa någon. MEN DET ÄR JU ALLTID SAMMA FOLK SOM ÄR UTE!!!!!!!!!!!
Är så glad att jag äntligen träffat min baby :)))) <3
Har Mycket roligare på hemmafester med mina kompisar. Eller nu på sommaren, grilla vid vattnet eller i skogen, haha.

Imorgon kommer min hobbilabob hem (ska inte härmas elin men det passade så bra nu).
Ska hämta henne på Landvetter efter jobbet och sen har hon, elin alltså, begärt raka spåret till McDonalds!
Hon har jobbat i Tunisien sen i april-maj och där finns inget McDonalds. Och för oss som känner henne VET att det är illa för henne, dessutom hatade hon den tunisiska maten, haha. "Bara en massa jävla cous-cous till allt".¨
 Hon åker på semester direkt i drygt en vecka men det är skönt att ha henne hemma i Sverige igen ändå :)

Nu börjar jag dessutom räkna ner.......bara 8 dagar kvar idag till att jag och Emma åker iväg på roadtrip till Borgholm!
Ska bli minst sagt Nice!! Och att träffa baby såklart <3



Nu ere dax för lite middag!! Byeeeee


RSS 2.0