testar från mobilen :)

23db31cd8826e31368044647a43a0763.png

testar från mobilen :)


Äru läbb eller?!

Nu är jag HELIGT trött på alla jäkla tjejer som varje gång det är fest helt plötsligt på fyllan ska leka lesbiska.....och allt detta för att få killar upphetsade! Asså, det funkar inte.....killar blir arga! Men det märker väl inte dessa tjejer som är något överförfriskade. Så där gjorde jag och mina vänner också - när vi va 14 ungefär!!!!!
Men när vuxna tjejer på krogen ska hångla varje gång det går förbi en kille eller vimmelfotograf eller för att inte glömma när dom gör v-tecken med fingrarna och sätter tungan emellan ---> U S C H!!!!! Väx upp för f*n.

Annars hade jag en helt okej dag (kväll) på jobbet, det är så lungt och sansat med henne jag jobbade ihop med.
En av vårdtagarna fyllde 90 så det va full rulle och sen fick personalen varsin chokladkaka *tack* men den gav jag till mamma....en som blev glad :)

Imorgon är det jobb igen (7-15), sen ska jag till stan och fika med familjen. Även om jag jobbar i helgen så är det ändå skönt att veta att det är helg.
Och dessutom kommer helgen gå snabbare så jag får åka till Öland snabbare.......ååååh va gött det ska bli =)=)=)=)=)

På återseende folks!!

Dagen som gått.

Det här var ju nästan lite kul...en av mina bästa vänner sa i telefon innan idag att "Det känns nästan inte som att jag behöver ringa dig längre för jag kan läsa allt du gör nu" :) Medans en annan vägrar läsa den för hon hatar internet och ringer hellre haha.

Hittade vrålsnygga skor på internet innan men när jag ska lägga upp och visa här så funkar det inte. Hm. Kanske få ta och köpa dom innan jobbet imorgon dåra så jag kan visa, haha. För som jag leeeetat efter sånna. Got's to have them!!

Fick ett akut infall idag och gjorde pannkakor. Får sug efter pannkakor/våfflor (sam shit nästan) en gång om året ungefär. Så efter ett samtal till mojjan min så rörde jag ihop smeten. Det va första gången jag gör det själv...kanske inte blev världsklass på dom (den första blev nästan tjockare än en amerikans pannkaka som jag AVSKYR) men sen fick jag kläm på det...och gott blev det :) Nu behöver jag inte tänka på det närmaste året hahaha


                                    

Har även ringt runt och ordnat boende på öland (borgholm) till nästa vecka......walla walla jag ska få träffa min babe om 5 dagar, i en hel vecka!!!!!!!!!! *Längtar mig till döds*    


Nu väntar Perra på att greys anatomy ska börja. Härligt härligt!!

Telefonförsäljare...

...haha jag garvar ihjäl mig!!
det ringde precis en kille som jag tror snackade nåt om att han Loooooovade att sänka min el-räkning. Ska jag vara helt ärlig så slutade jag lyssna efter att han presenterat sig. *gäsp*
Jag har lärt mig av vänner som gått på nitar när jag fortfarande bodde hemma, sånt där går jag inte på!!
Och sååå sur han blev när jag sa att jag inte va intresserad, haha, jag tycker det är lika kul varje gång!!

My nails.

Idag har det inte hänt alltför mycket. Har haft besök Igen av tapetkillen...det har blivit beviljat att jag får omgjort i köket, så jag är mucho nöjd vill jag säga.

Har sen druckit lite kaffe i min absoluta favoritkopp...retar en viss person Väldans mycket men det får han allt tåla!!
                                                                             


Gjorde sen mina naglar lite...så skönt att få göra med olja, krämer och massa kul nagellack :)

 Före

 Nagelolja för att peta ner nagelbanden

 Vanligt lack först för att skydda nageln, sen färglack på (H&M Devided "Sophisticated Susanna")

 Avslutar sen med ett toplack så färgen håller längre....även detta från H&M

 Efter....et voila!! :)



Annars är det rätt grått och trist i Borås....blir nog inte mycket att hitta på idag. Oooh jo jag ska ju ringa till Borgholm nu och boka boende.

Bye 4 now!

Ny tattoo!

Har nu fikat klart med emma. Det blev en lång och trevlig sådan. Drack massa kaffe, åt sött och snackade skit...precis som det ska vara. Passade dessutom på att fira farfar lite....hans födelsedag idag om han levt!!

                                   






Jag har vetat och tänkt det länge men nu har jag äntligen den på bild. Min nya tattoo jag ska göra när jag får råd!! Jag läääängtar. Och JA jag vet att Nicole Richie har den, och NEJ det är inte därför......jag vill ha den för att jag vill ha den!!


                                       

Så jäkla nice asså :)))))

Csn...??!!

Nu svär jag igen. Helvetes jävla skit CSN. Känner mig riktigt mordisk idag...blir helt upprörd bara jag tänker på dom! Jävla idioter rent ut sagt!!!!!!
Hade lite problem i mars med en kurs, varpå min rektor meddelade detta till csn. Jag löste problemen med min lärare/kurs och har sedan dess följt min studieplan - i SAMTLIGA kurser.
Nu har jag under förra veckan och denna veckan fått papper från 
CSN där dom meddelar att jag står som avhoppad från skolan from 24/3-09. Alltså att jag då inte studerar på komvux längre. Vilket inte är sant!!!!!
Igår fick jag ytterligare papper att, eftersom jag "hoppat av skolan", fått pengar från 
CSN och ska nu betala tillbaka detta....och summan landade på nätta 15.869:-!! Ja men visst, jag är student och jag skiiiiter pengar!! Ni får pengarna imorgon. Och inte nog med det - dom vill ha pengarna senast 30/6. Asså, vilken värld lever dom i? Man får maximalt ca 7.000:-/månad om man tar lån, man får inte tjäna mer än 50.000:-/termin FÖRE skatt och dessutom ska man enligt dom LÄTT kunna spara 10.000:- under terminen så man klarar sig över sommaren. VART i denna ekvation kommer dom här 16.000:- in????? VART ifrån förväntar dom sig att jag ska kunna hosta upp den summan på typ 1 månad??!!
Helt ärligt......dom är fanimej inte kloka!!

Så det jag gör är att ringer min kära rektor och berättar hela grejen för henne. Varpå hon säger att det stämmer att hon meddelat 
CSN i mars att jag hade studieproblem i EN kurs, men när vi sen löste det så meddelade hon dom igen att jag fortsatt mina studier igen (hela grejen är att det hela tiden bara gällde EN kurs, inte alla 450 poängen).
 Så det hon gör är att hon ringer till 
CSN och pratar med dom. Hon ringer sen tillbaka till mig och säger att allt löst sig. Dom hade bara inte "HUNNIT" kolla på det sista meddelandet hon skickade till dom.......vilket jävla skämt!!!!!!!!

Så nu är alltså allt löst, jag ska med andra ord INTE betala dom några pengar och det känns förbannat skönt och bra.....jävla idioter!!!!!


Så nu har jag svurit och spytt galla färdigt för idag. Puuh!!

Nu ska jag äta lax och potatis....sen fika med Balli :)

Öland!

Det verkar som att det blir ett besök till Öland i nästa vecka...till min babe :D
Redan på måndag faktiskt. Det enda som ska lösas är boende, haha.
Ska ringa runt imorgon till dom ställena jag hittat.
WISH ME LUCK!!
Idag har vi inte setts på 3 veckor och det är pest och pina varje minut!

För er alla som intresserar er kan jag meddela att jag nu fått min pollenallergi. Kan alltså inte vara en förkylning för idag har jag fanimej kliat sönder halsen...är helt svullet nu känns det som. Joooobbigt!!'


Nääää jag har ingen lust att blogga idag asså.

Jag återkommer imorgon!!

                                   

Hoops & Yoyo!




Jag älskar dom här små söta figurerna, hehehe.




Ballar av stål...

...kollar jag på nu! Bitterfittan är sjukt bra idag :)

återkommer efter det.

Fika med emma.

Sitter hemma hos mig med emma och fikar lite. Hon målar sina naglar medans vi kollar på Henrik Dorsin på youtube.com  "Han är fan BÄST!!" hahahaha

Hade besiktning tidigare idag. Det gick bra men det kändes rätt så knepigt i situationen. Asså, ja jag vet inte. Jag får nytt i alla rum utom köket för det va för "nygjort" (typ 5 år gammalt eller nåt) med för lite skador. MEN JAG VILL INTE HA DOM!! DOM PASSAR INTE IN!!!!! Blir galen :S
 Hur som helst jag har nu beställt vilka tapeter jag ska ha och gör en förfrågan angående köket, hoppas det går igenom. Jag kan få göra det själv men det ska sen godkännas. Gööööött, slippa vänta till september :)



Nu ska jag dricka mera kaffe. Tjingeling!!!!       

Helgen som gått.

Sitter just nu i min soffa och suger på en klubba och knaprar nötter. Känner inte ett skit vad den smakar så jag förstår inte riktigt varför jag äter för under dagen idag har jag blivit superförkyld, fattar inte att det kunde gå så fort. Baaaah. Mår inge vidare så jag ska fatta mig kort!

Helgen i bilder:



Shoppade i fredags med mor och syster i Göteborg....tog på eftermiddagen en fika i supermysiga Haga. Har aldrig varit i den delen av stan innan. Helt klart värt besöket!


Min life-saver på väg till Varberg med la familia i lördags efter jobb hela morgonen/förmiddan, latte på mcdonalds *mmmmm*


                                 

                                                                                 
Kanske barnsligt vad vet jag men denna tröja (bla) köpte jag på Gina Tricot i varberg :))))


idag har jag jobbat igen....sen hem till mamma med blommor + en liten present eftersom hon fyller år idag.
På eftermiddagen kalas för mor uppe hos mormor.
Resten av kvällen har jag legat utslagen på soffan och glott på tv, torkat näsan haha och snackat i telefon med min älskling......jag vill att han ska va här NU! Vi har inte setts på 3 veckor och det suger massor. Saknar honom sjukt mycket :(
Förhoppningsvis åker jag till Öland för att hälsa på en snabbis efter skolan är slut, innan mitt sommarvik drar igång 15/6, för sen är det jobb nästan vaaaaarje dag och då hinner jag inte komma iväg och inte han heller ju!









Lite andra roliga bilder som inte blivit upplagda än. Bilder är ju alltid kul så enjoy people :)


Älskade plutten!! Jag och han leker med mcdonalds-leksaker (jag är ju lektanten i gänget haha) elins sista dag hemma innan hon drog till Tunisien över sommaren. (Http://elineverywhere.blogg.se)



En annan sötnos som va på besök hos Elin. Mamma Cissi's blogg --> Http://hartig.blogg.se


 Negerbolls-bak på jobbet!!




         
Fest när Elin va hemma och vände på semester!!

And thats it folks for today!!

Nu ska jag ta några alvedon, ringa godnatt-samtal till baby och sen sooooova!!

Comeback #1



Det här är till DIG magnus....Våran låt :))))

Gonatt mina gull!!

Guds gåva till...

...mig! Det är cola...och då är jag inte ens bakfull än, haha.

Jag som inte ens skulle bli full (Johanna!!!!!) men det blev jag och fan vad kul jag haft ikväll :) Med undantag för mina onda fötter....men vad gör inte vi tjejer för att vara snygga och låååånga med långa ben, hahahaha.
Känns väldigt skönt nu iaf att få lägga upp fötterna på bordet ett slag och få ner blodet i resten av kroppen igen.

Kan bara tala om för alla som tänker klämma porer på spa...gå INTE ut sen på kvällen packad i ansiktet med smink! Det gör ont...det gör Väääldigt ont!! :(

Kvällen i mini-bilder:


              


Som sagt hade skitkul ikväll. Det va skönt folk där och en del snyggingar och DJ'n va grymm faktiskt :)
Fast jag saknade både baby OCH min balli (inte fan visste jag att du festade hemma också)....next time, promise!!

*cola-paus*

Speciellt till elin: Jag gick efter krogen och åt kebab från en riktig turk, som har ett namn som är omöjligt att uttala och som dessutom blir arg om man kallar honom arab...hahahahahahaha....det va ASGöTT, men abbe va inte där!

Usch, har bara 1 cigg kvar...frågan är om man ska ta den NU eller imorgon?? Om jag bara inte gett den där ciggen till latina bruden då hade jag haft en nu OCH imorgon!! Men det va nog bäst att jag gjorde det, hennes vän (och sen hela tjej-gänget) hamnade i bråk i rökrummet....jesus! Kanske hade blivit påpucklad om jag s neh, vem vet. Det va inget jag frog mig för innan men nu är jag faktiskt 25 och inget jag håller på med längre om jag ska vara ärlig! Vissa lär sig bara aldrig. Och vilket ordförråd sen, "Jag ska knulla din fula pappa". Jag som trodde att det va mamman man skulle förolämpa, haha, kanske inte för latinos/latinas, hahahah!

Ne nu bara fyllesvammlar jag. Kanske är bäst att sluta när man är på topp?

Lyssnar just nu på Malena - "La voix", fan den är rätt skön ändå!! GOOOOOO MALENA PÅ LÖRDAG! Jag kommer att sitta bänkad om ni inte redan förstått det :)
Kanske inte är någon hemlighet att jag ÄLSKAR 80-talsrock! Jag menar hallå, Europe? Behöver jag säga mera?
Tisdagens semifinal....belarus/vitryssland. Han som sjöng va ju rätt så läskig med sina ögon och frisyren, haha, men hans röst och låten!!!!! Jag skäms inte. Jag har laddat den till mobilen och lyssnar typ Heeeeela tiden, hahahahaha :)



Vill bara avsluta med den bästa bilden för kvällen:


 Jag har fasiken den snyggaste killen i hela världen......shit bara kolla på honom!!!! Han är bara min....kan inte fatta det!

Nä nu måste jag sova....ska till göteborg om några timmar med mamma och syster!

Ha det bäst! Puss å kram

Jalla party!

Nu blev det bråttom! Bestämde precis med Johanna att vi ska ses om en timma i stan, sen vidare till student torsdag på XoY!!

Hoppas jag kan sminka över förödelsen i mitt fejs från behandlingen :S :S Det är ju inte lite rött, flötigt och kliar nåt fasligt!

Puss å kram!!


   <------ Nyår 2008/2009

Bättre än sex(?!)

Är ansiktsbehandling/massage bättre än sex? JA!! Helt klart absolut bättre....im in fucking heaven kan jag säga. Ja asså inte för att sex är dåligt det säger jag inte men den här behandlingen är bara aaaaah så härlig!
fast med VÄLDIGA undantag för por-rensningen och brynplocket. Jag trodde jag skulle dö när hon rensade min hud, och när hon var vid näsan var jag helt övertygad om att näsan skulle knäckas, haha. Jag är också alltid sån att när jag utsätts för smärta så kan jag inte ens andas, vilket då gör det ännu värre eller hur? Haha. Andas och slappna av för fan :p

                                     
Behandlingen jag gjorde är på Ciluette i Borås då så klart. Den heter "Aroma face", är på 1½timma och kostar 820:- för er som blev sugna.
Helt klart värt varenda öre!!
www.ciluette.se

Gick lite på stan innan min behandling för jag skulle kolla på en klocka jag så gärna vill ha från Ur&Penn (som givetvis! va slutsåld).
När jag närmar mig torget så är det en MASSA polispiké bussar...jag undrar ju så klart vad f*n det är frågan om. När jag kommer in på torget så är det inga mindre än SD som håller låda...prata en massa skit och så. Jag kanske inte behöver nämna att det enbart var svenskar som stod och lyssnade, haha.
Men helt ärligt! Jag ljuger inte om jag säger at det va minst 10 bussar och poliser överallt!!!!!!!! Ja då finns det resurser minsann! Gör nåt vettigt med våra skattepengar istället för F*N  :@ Eller vågar SD inte stå för sina åsikter att dom måste ha hela Borås polisstyrka på plats för att skydda dom? Stackars dumma dumma människor!




Nu väntar denna godsak på mig och nu börjar 2:a semifinalen i Eurovision song contest :)
              
                                                                         

.:Kärlek:.




Love love love this song!!

Saknar DIG såååå jävla mycket :(((((

September?!

Har precis talat med min hyresvärd angående en MYCKET behövlig renovering, eller snarare nya tapeter. Till svar får jag att för det första kanske inte är säkert att jag får i alla rum (ni ska se hur det ser ut, jesus!!) och om det går igenom måste jag vänta ända tills SEPTEMBER för att få det gjort...."för det är så många som vill ha renoverat". Men jag då??!! Ser fortfarande ut som att jag flyttade in igår för jag kan ju inte sätta upp något på väggarna och allt är en enda röra.....jag förstår inte hur du stod ut med dom här tapeterna i 5 år toyon?! Jag MÅSTE ha nytt!!!!!! NUUUU helst igår om det hade gått!!
Har i alla fall fått i uppdrag av gubben att kolla på nätet vilka tapeter jag vill ha, eftersom alla tapetböcker är utlånade fortfarande, jag har nu bestämt mig vad jag ska ha....! Besiktning av tapeter blir av på måndag klockan 15. Jag börjar gråta om det inte går igenom...då gör jag det själv!
Sen kom jag dessutom precis på en strålande idé. Jag vägrar bo så här till i september (jag menar hallå jag ska ju snart ha inflyttningsfest, haha) så då ska jag fråga om jag kan få göra det själv (= pappa göra det), vad skulle dom ha emot det, pappa är bästaste på att tapetsera tro mig, min pappa är bra på mycket :) Ja så får det bli.

På tal om tapeter så va min kära jobbkompis på besök i tisdags för att ge mig smakråd och inredningstips. Blev inte så mycket inredningsprat....mera kaffe och skitnsnack :)

 Premiärkok i min nya väääldigt high tech-kaffekokare *tack mamma*

 Kaffe är GOTT :)

  Inredning och stjärntecken är kul, höhöhö.



Nu ska jag leta min sladd till mobilen som ska in i datorn så jag kan lägga in bilder från mobilen till bloggen...wish me luck!

Over and out....

Shit scared...

...ja jag är på jobbet ENSAM klockan är nu 02:30 och jag är rädd här som vanligt. Men idag är det inte som vanligt. Stod precis som jag skrev innan och gjorde negerbollar och hade tv:n på. Jag har ALLTID tv:n på som sällskap även om jag sällan kollar på den. Helt plötsligt slås den av och sen kommer den på igen med myrornas krig. Hela jag frös!!
 Det är nämligen så att ofta när jag jobbar, eller om något händer i mitt liv så brukar jag känna närvaro av min farfar...jag ser honom typ alltid på jobbet. Och fast jag vet att det är han så blir jag alltid lika J*A rädd varje gång!!! Sluta farfar!!
Han bits inte, jag ser honom inte men jag är rädd ändå. Vid flera tillfällen har jag genom medier och annat varit i kontakt med honom då han ALLTID säger att jag har "gåvan" att tala med andevärlden och att jag INTE ska vara rädd......men jag ÄR rädd och försöker så gott jag kan "stänga av mig". Hur intresserad jag än är så är det inget jag just nu varken har tid eller lust att ta tag i, eller fördjupa mig i eller öppna mig för. Jag har nog med annat. Och när jag dessutom är på ett ställe som det har spökat på tidigare är det inget jag uppskattar, farfar/farmor eller inte.

Så nu sitter jag inne på kontoret och häckar. Måste egentligen gå på toa och vill hemskt gärna ha lite frisk luft men lär nog bli kvar här en stund. Fan nu larmar det, måste förflytta mig trots allt :(
 
En liten söt video att ockupera min OCH DIN hjärna med......visst blir man glad??

Baka?!

I brist på annat så ska jag nu baka negerbollar (förlåt chokladbollar) på jobbet. Tänkte överraska mina jobbarvänner med detta till morgondagen.
Funderar på om man ska göra en sats med socker och en sats för de med diabetes? Hm...ja så får det nog bli även om det är aningen ambitiöst klockan 01:15.

Sayonara!

Jobbet.

Jaha....idag var det alltså Beyoncé konsert i göteborg....hade gjort MYCKET för att varit där men så blev det inte.
Istället sitter jag på jobbet och jobbar. Rätt lungt för tillfället men det har vart att göra sen 21 då jag började.

Tänkte ta lite kaffe, ringa A och arbeta lite nu.

Shuuu så länge. Puss puss!

Mys!

Sitter här ensam och myser med mina nya värmeljus (Plum/Peach från Lagerhaus) jag fick från elin i present!


                                                                          



Målade lite innan idag. Det är ett och samma <3 men det står olika om man vänder på det...vad tycker ni?


Och här är min vääääääldigt rosa hylla till badrummet men det kommer passa in där och bli bra när allt är klart, tro mig!


Beyoncé

                                

                                                                 Don't you just Loooove it!     I do i doooo :)


Helgen har numera gått....klockan är snart 20:30 och det är söndag. Måste erkänna att jag inte pluggat ett endaste litet skit denna helgen, som jag skulle!! Ah, jag blir faktiskt riktigt trött på mig själv. Jag har läst lite men inte skrivit ner nåt över huvud taget :(
 Visst att det kan vara bra att ha lite stress och press när ett arbete ska in.....men nu är det PANIK! Hatar när jag gör så här!
Men jag hittar alltid så mycket annat att göra när jag väl ska sätta mig ner för att börja. Ja som att diska, måla hyllor (flera lager dessutom) som ska sitta i badrummet, plocka ur mina flyttlådor "för min kompis SKA ju faktiskt ha dom tillbaka snart", sitta på balkongen en stund, ringa baby, bada fotbad, måla naglarna igen, uppdatera bloggen och facebook, städa. Listan kan göras lång....!
Undrar om jag är ensam om detta? Kanske borde börja jobba istället och skita i skolan? Men vilka jobb finns nu liksom? Och jag vill ju faktiskt ha min utbildning avklarad....!

Aja, nu ska jag inte sitta här och gnälla utan faktiskt skriva lite. Och lyssna på musik och kolla på tv och msn:a, hahahaha, ni hör ju :)

Bye!

Kollar runt.

Kollar just nu runt på en ganska så intressant grej gällande min närmaste framtid.

Uppdaterar när jag vet mer. Puss puss!

Har nu...

...nattat min baby över telefon. Sjöng godnattsaga och hela kittet, hahahaha. Nej jag skojar bara! Visst att han är min baby men ingen bebis för det :)

Sitter nu och kollar på nätet, olika saker jag jag Önskar jag hade råd att köpa till min nya, större lägenhet.

Detta tex:     


Sideboard från Ikea



Säng Peak från mio möbler





eller Venice från samma ställe

Tror jag gillar Venice bättre än Peak.....



Kollar på vanliga enkla mattor på Mio.....jesus, kostar typ 1200 spänn för en rund liten sak. Vem köper sånt?
Eller tycker jag det är dyrt för att jag är en fattig student? ;)


Ha-begär....Ikea Skimmer



Jaaaaaaag vill åka till Ikea nu!!
Men först måste jag få ordning på tapeterna hemma, väntar fortfarande på att beställa dom....tror jag har bestämt mig för vilka färger jag ska ha....utom i köket - tips nån?

Tror jag ändrat mig om hallen elin....tror du har rätt faktiskt, blir mer jag då ju!!

Bildtestar.

















Eurovision song contest 2008 hos Elin!
Eurovision song contest hos Elin 2008













Nyår 2008/2009 hemma hos mig.....jag, johanna, emma och penny! Girlnight :)








Helt störd efterfest med Penny efter helkväll på XoY, haha!




30-årsfest för Linda i januari :)




Älskar denna bilden...synd bara att den blev så mörk och suddig :(










Ana ba7ebak hobi!!!!! :)




Öl och biljard på Poolhouse....nice kväll :)




Party like a rockstar!!




Liseberg premiär 25/4-09!




Okej....nu fattar jag mer hur man fixar med bilder och samtidigt fick ni se lite vad som hänt i år och slutet på förra året :)

"Storstadens utbud..."

Har inte mycket att tillägga om dagen. Tråkigt nog är det lördag idag men vad har man gjort och vad gör man? Jo varit hemma hela dagen...städat, fixat i garderoberna, diskat, pluggat och pratat i telefon.

Emma va här nu ikväll igen med mat till mig (tack hanni...det va jättegott), sen drack vi lite "ali-kaffe", målade naglarna och drack även en öl var......pratade sen om att gå ut en sväng MEN det slutar alltid i full party-orgie när vi 2 är igång och emma ska gå linnémarchen imorgon så det går inte att hon bangar i år igen pga bakfylla (poängterar här att vi var ute förra året också dagen innan vi skulle gå 9km linnémarsch. Jag gick men emma låg kvar i sängen hon, haha). Och jag ska ju plugga så nej det går inte men aaaah, några öl klarar man väl...vi får se om emma ångrar sig innan 23 :) *hoppas*
 Jag bara undrar varför det inte existerar en enda kvarterskrog i denna jävla staden...borås slogan låter nåt i stil med "storstadens utbud med småstadens närhet"....yeah right, så fan heller säger jag!! Vi är en mycket atraktiv studentstad men vad gör Borås stad för att utnyttja det? Alla fik stänger typ 22, man kan bara gå ut på fredag och lördag (torsdagar på XoY), men att ta en öl på en onsdag går inte....man skulle dessutom klassas som alkis. Det skulle aldrig hända i en stad som Stockholm eller Göteborg. Kanske borde nappa på Ali's förslag om att flytta till götet ändå....hm....ja varför inte?

Kollar på "Se upp för dårarna" för 10:e gången typ. Den är BRA men nu har jag sett den för ofta.


                                              



Återkommer senare....güle güle!

Fick ett plötsligt...

...sug efter en Mojito drink. Kanske för att det va längesen, kanske för att det är helg, kanske för att jag är uttråkad och BORDE sova?! Va det är beror på så vore det väldans gott i alla fall :)



Elins sista dag.

Trodde jag skulle klara att åka hem för att plugga idag men kunde inte motstå en sista heldag hos elin med alla barnen och bara mysa i regnet...så idag har det med andra ord blivit 0 pluggande!


Men har iaf haft en urmusig och skön dag idag.
Efter att jag kom försent till skolan idag och skrev ett restprov i historia b så åkte jag i ösregnet hem till elin....det var alltså ungefär HÄR som jag då borde åkt hem till MIN lägenhet och pluggat historia rapport och psykologi rapporter hela dagen, men jag gick fel, vääääldigt fel kan jag meddela. Så fel att jag till slut alltså hamnade hos Elin.
Som det öste ner på vägen dit, walla, men konstigt nog blev jag bara blöt på framsidan...vid djupare diskussion med mig själv har jag kommit fram till att jag måste gått i motvind, mohaha.
När jag anlände till Elin var första anhalt att hänga upp min drypande blöta jacka i badrummet och rusade sen mer eller mindre till kaffekokaren, för er som känner mig så är jag mycket beroende av kaffe varje dag mmmm gott :).
Micka och Jonathan kom upp en stund senare på köttsoppa och barkis (klassiker), senare kom även Cissi, Elias, hennes mor och syster på ett sista besök innan elin nu ikväll åkte till Tunisien.

De flesta droppade av en efter en men jag manade mig inte kunna gå....så jag åkte med i bilen hem till Lallo där vi tog "avsked". De blir inte längre så dramatiskt som i början då jag Alltid i slutändan stod där och tjöt som att det var allra sista gången vi skulle ses, har nu mer eller mindre vant mig att hon åker iväg och sen faktiskt också kommer tillbaka.....denna gången gäller det bara 2-3 månader och det kommer gå som ett kick efter hennes typ 8 månader i Egypten. So see you soon canim :)

Har bilder från dagen men eftersom jag precis flyttat till större lägenhet så har jag förlagt min sladd till datorn så jag kan få in bilderna från mobilen *suck* så dom får läggas in senare när jag orkat leta upp den i alla lådor.

Emma kom förbi mig en stund på kvällen och var lite social framför tv:n (är det bara vi i sverige som "umgås" framför tv:n??!!)

Fick dessutom ett ganska lockande erbjudande nu ikväll men tackade nej!



Nu ska jag ringa min baby och se om han hittade nåt party i borgholm med deras imponerande folkmängd på typ 3.100 människor, haha, vad tror ni?

See you when I see you!

Första...

...inlägget på min nya blogg. Har inte så mycket att uppdatera just nu, jag återkommer när jag bestämt mer vad min blogg ska handla om.

Tjingeling sålänge!

RSS 2.0